Urheilu - nettiin.jpg

Pietari on Venäjän tärkeimpiä urheilukaupunkeja. Sen jääkiekko- ja jalkapallo-joukkueet ovat Venäjän parhaimmistoa ja kaupungissa järjestetään vuosittain useita kansainvälisiä huippukisoja sekä Venäjän mestaruuskilpailuja.

Suosituimmat urheilulajit Venäjällä ovat jääkiekko, jalkapallo ja koripallo. Katsomoissa on usein kiihkeä tunnelma mutta varsinaista huliganismia esiintyy onneksi erittäin vähän.

KHL on Venäjällä pelattava jääkiekon ammattilaisliiga, jota seurataan tiiviisti Suomessakin liigaan osallistuvien suomalaispelaajien ja -valmentajien ansiosta.
SKA:n kiihkeätunnelmaiset kotiottelut pelataan Pietarin uudessa Jääpalatsissa, osoitteessa prospekt Pjatiletok 1. Hallia lähin metroasema on Prospekt Bolshevikov vain 190 m hallilta. Tarjoamme jääkiekon ystäville matkapakettia joko hotelli Moskovaan tai Dostojevskiin, jotka kumpikin sijaitsevat muutaman metropysäkin päässä peliareenalta.
SKA:n kotiotteluista Pietarissa löytyy lisätietoja verkosta:
www.newarena.spb.ru 
www.ska.ru/en

Venäjän jalkapallon mestaruussarjan viimekauden voittajan Pietarin Zenitin syyskaudesta odotetaan menestyksekästä. Pietarilaisilla jalkapallofaneilla ovat toiveet mestaruuden uusinnasta korkealla ja nostalgisella Petrovskin Stadionilla tunnelma on peleissä taatusti huippuluokkaa. Zenit osallistuu myös Eurooppa-liigaan (UEFA Europa League) ja näitäkin huippuotteluita pääsee seuraamaan Pietarissa. Jalkapallostadionin osoite on Petrosvkij ostrov 2. Lähin metroasema on Sportivnaja noin 240 m stadionilta.  Tarjoamme jalkapallon ystäville matkapakettia joko hotelli Marriotiin tai Sokos Hotel Palace Bridgeen, joista kummastakin on kävelymatka stadionille. Edullisempi majoituspaikka on esim. hotelli Moskova, josta pääsee kätevästi metrolla pelipaikalle. 
Zenitin kotiotteluista Pietarissa löytyy lisätietoa verkosta:

www.petrovsky.spb.ru  
www.fc-zenit.ru 

ja UEFA:n otteluista www.uefa.com 

Lähtekää omalla porukalla Pietariin katsomaan kansainvälistä huippu-urheilua.

Pyydä meiltä tarjous!

 

Pikahaku