Lähde nyt risteilylle Helsingistä Pietariin ilman viisumia!
 

St. PeterLinen laiva lähtee Helsingistä illalla päivästä riippuen joko klo 18 tai 19 ja on perillä Pietarissa seuraavana aamuna klo 9. Perillä jää aikaa viettää Pietarissa kokonainen päivä oman maun ja mieltymysten mukaan. Paluumatkalle laiva lähtee Pietarista vastaavasti joko klo 18 tai 19 ja on perillä Helsingissä seuraavana aamuna klo 8.

Kansainvälinen suurkaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Nauti merimatkan aikana laivan herkullisista ruuista ja upeasta showsta, joka tuo lavalle kansainvälisiä ja venäläisiä esiintyjiä. Pistäydy myös Sea shopissa tekemässä löytöjä niin matkamuistoiksi kuin tuliaisiksi. Vinkki! Jos haluat matkustaa entistäkin mukavammin, suosittelemme varaamaan Commodore, DeLuxe tai Sviitti-hytin, joissa hytin hintaan sisältyy deluxe-aamiainen laivan a´la carte -ravintolassa.

Pietarin satamasta on St. Peter Linen bussikuljetus kaupungin keskustaan Iisakin aukiolle. Tämä 25 euron hintainen palvelu on pakollinen kaikille ilman viisumia matkustaville. 

Hinnat ja varaukset täältä!  Maksu luottokortilla.

Mikäli haluat maksaa mieluummin laskulla, niin lähetä varauspyyntö passitietoineen sähköpostiimme matkaprima@primatours.fi

Tutustu St. PeterLinen laivaan, katso video! 

Aikataulu 2019 löytyy täältä!

Risteilyvarausta tehtäessä tarvitaan matkustajista seuraavat tiedot:

  • suku- ja etunimi
  • syntymäaika
  • syntymäpaikka
  • kansalaisuus
  • passin numero ja
  • passin viimeinen voimassaolopäivä
    Huom! Passin tulee olla voimassa vielä 6 kk matkan jälkeen
_______________________________________________________________________

 


Pikahaku

Pakettimatka