Pietari\Laiva kollaasi - 2 - pieni.jpg

Viisumivapaat laivamatkat Helsingistä Pietariin

Leppoisa laivamatka Helsingistä Pietariin St.Peter Linen m/s Princess Anastasialla kuljettaa matkailijat vaivattomasti naapurimme kukoistavaan miljoonakaupunkiin, jonka kulttuurielämästä ja huvituksista löytyy jokaiselle jotakin. Korkeatasoiset teatterit, mielenkiintoiset museot ja kukoistava klubielämä tuovat mukavaa vaihtelua arkiseen aherrukseen. Matkalla yhdistyvät kaupunkiloman ja risteilyn parhaat puolet. Laivan hyvätasoiset ravintolat, viihdeohjelma, ostosmahdollisuudet ja saunaosasto varmistavat laivalla viihtymisen.

  • Risteilyillä matkataan yön yli Pietariin, vietetään päivä Pietarissa ja palataan taas yön yli laivalla aamuksi Helsinkiin. Päivä Pietarissa -risteilyn pituus on 1,5 vuorokautta. StPeterLinen M/S Princess Anastasia lähtee Helsingistä lauantai-iltaisin klo 18 ja on perillä Pietarissa seuraavana aamuna klo 9.00. Perillä jää aikaa viettää Pietarissa kokonainen päivä oman maun ja mieltymysten mukaan. Paluumatkalle laiva lähtee Pietarista klo 18 ja on perillä Helsingissä maanantaiaamuna klo 7.00. Lue täältä lisää risteilyistä!
     
  • Laiva-hotellimatka on omatoimisen matkaajan valmispaketti Pietariin. Matkalla vietetään kaksi yötä laivassa ja yksi yö hotellissa Pietarissa. Perillä jää kaksi kokonaista päivää aikaa nauttia nähtävyyksistä ja kulttuuritarjonnasta. Princess Anastasia -laiva lähtee Helsingistä keskivikkoisin klo 19 ja on perillä Pietarissa seuraavana aamuna klo 9.00. Paluumatkalle lähdetään Pietarista klo 19 ja saavutaan Helsinkin lauantaiaamuna klo 8.00. Hotellimme sijaitsevat Pietarin keskustassa lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä. Lue täältä lisää omatoimimatkoista!

Tutustu St. PeterLinen laivoihin, katso video.

Pikahaku