Pietari\Loistelias Pietari - pieni.jpg

Lähde nyt unohtumattomalle matkalle Pietariin! Vaivatonta matkustusta nopeilla Allegrojunilla. Keskustasta keskustaan vain 3,5 tuntia. Vapaa-aikaa jää myös omin päin kulkemiseen kaupungissa, joka on täynnä taidetta, kulttuuria, historiaa ja elämyksiä.

Perfetto-matkan hintaan sisältyy: junamatkat Allegrolla Helsinki-Pietari-Helsinki 2.lk, majoitus hotellissa (2 tai 3 yötä) kahden hengen huoneissa, aamiaiset hotellissa, suomeksi opastettu kiertoajelu ja retki Eremitaasiin sekä asemakuljetukset Pietarissa. 

Kaupunkikiertoajelu tutustuttaa Pietarin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja oppaan kertomana kuullaan kaupungin värikkäästä  historiasta. Pietarissa on suuria puistoalueita, koristeellisia siltoja, kanavia ja rannat täynnä kauniita palatseja. Kaupungin pääkadun Nevski Prospektin varrella on monia historiallisia rakennuksia ja kirkkoja. Nykyisin se on vilkas kauppakatu länsimaisine muotiliikkeineen ja sellaisenaan oiva esimerkki modernista Pietarista kauniin historian keskellä.

Eremitaasi on yksi maailman suurimmista taidemuseoista, jonka kokoelmissa on yli  kolme miljoonaa taide-esinettä. Museo sijaitsee entisissä tsaarien palatseissa ja se sai alkunsa Katariina Suuren yksityisestä taidekokoelmasta, jota myöhemmät tsaarit laajensivat. Museossa voi ihailla mm. Michelangelon, Rubensin ja Rembrandtin teoksia.

Alla oleviin hintoihin lisätään Venäjän viisumin hankinnasta maksu 75 € / henkilö.
Viisumin hankintaan tulee varata aikaa vähintään 10 päivää.

Pikahaku