Jokiristeilyt\Kollaasit\Laatokan Helmet 1 - nettiin.jpg

Pietari-Syväri-Sortavala-Valamo-Konevitsa-Pietari, 5 pv

Risteilyyn Euroopan suurimmalle järvelle, Laatokalle, mahtuu runsaasti kaunista ja mielenkiintoista nähtävää, mm. ainutlaatuinen Konevitsan luostarisaari, luonnonkaunis ja komea Valamo, muistojen Sortavala ja siellä upeat Ruskealan marmorilouhokset, suurten muistojen Syvärijoki sekä historiaa henkivä Aleksanteri Syväriläisen luostari. Risteily viihtyisällä ja hyvätasoisella jokilaivalla alkaa Pietarista, jonne matkaamme nopealla Allegro-junalla. Junan kyytiin voi nousta myös Lahdesta, Kouvolasta ja Vainikkalasta. 

  • Aleksanteri Syväriläisen luostari sekä Valamon ja Konevitsan luostarisaaret tutustuttavat monipuolisesti ortodoksiseen kulttuuriin ja luostarilaitoksen toimintaan niin historiassa kuin nykypäivänä.
  • Sortavala oli Suomen suosituimpia matkailukeskuksia 1930-luvulla ja lähes kaikki sen vanhat suomalaiset rakennukset ovat säilyneet edustaen tyyleiltään kansallisromantiikkaa, funkkista ja kaunista puurakentamisen taitoa.

Hinta/henkilö

Kahden hengen hytissä kannella 2

995

Kahden hengen hytissä kannella 3

1095

Kahden hengen hytissä kannella 4

1195

Yhden hengen hytissä kansilla 3 tai 4

1295

Risteilyn (juna-laivamatka) hintaan sisältyy: junamatkat Allegrolla Helsingistä Pietariin ja takaisin, risteily valitussa hytissä, suomenkieliset retket matkaohjelman mukaisesti, täysihoitoateriat laivalla, kaupunkikierros Pietarissa, kuljetukset Pietarissa rautatieasemalta jokisatamaan ja jokisatamasta rautatieasemalle, viihdeohjelma laivamatkoilla sekä matkanjohtajan palvelut.

Lisämaksusta: Venäjän viisumin hankinta 35 €/henkilö, matka-asiapapereiden palautus postitse 12 €/lähetys.

Risteilypaketin voi ostaa myös Pietarista alkaen tai vaikka yhdistää sen Pietarin lomaan.

Hintoihin lisätään maksu viisuminhankinnasta 35 €/henkilö.

Venäjän viisumin hankintaan tulee varata aikaa vähintään 8 päivää.

 

Pikahaku