Uutiset

Jokiristeilyt\Laatokka-Aaninen kolaasi.jpg

Pietari – Neva – Valamo – Syväri – Ääninen – Kiži – Mandrogi – Pietari

Lähde nyt unohtumattomalle laivamatkalle Euroopan laajimmille järville Laatokalle ja Ääniselle. Reitille mahtuu runsaasti kaunista ja mielenkiintoista nähtävää, mm. maailman lumoavimpien saarten joukkoon lukeutuva Valamon luostarisaari, luonnonkaunis Syvärijoki sulkuineen, Äänisen aallot sekä ainutlaatuinen Unescon maailmanperintökohde  Kižin museosaari puukirkkoineen.

Risteily viihtyisällä ja hyvätasoisella jokilaivalla alkaa Pietarista, jonne matkaamme nopealla Allegro-junalla. Voit myös matkata Pietariin omin päin ja valita risteilyn vasta sieltä alkaen.

Risteilyn hintaan sisältyvät herkulliset täysihoitoruokailut laivalla, päivittäiset retket ja pysähdykset matkan varrella mielenkiintoisissa kohteissa sekä runsas ohjelmatarjonta laivalla. 

Risteilyn (juna-laivamatka) hintaan sisältyy: junamatkat Allegrolla Helsingistä Pietariin ja takaisin, risteily kahden hengen hytissä,  suomenkieliset retket matkaohjelman mukaisesti, täysihoitoateriat matkaohjelman mukaisesti, kaupunkikierros Pietarissa, kuljetukset Pietarissa rautatieasemalta jokisatamaan ja jokisatamasta rautatieasemalle, viihdeohjelma laivamatkoilla, matkanjohtajan palvelut.

Junaan voi nousta myös väliasemilta eli Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta. Risteilypaketin voi ostaa myös Pietarista alkaen tai vaikka yhdistää sen Pietarin lomaan.

Alla oleviin hintoihin lisätään maksu viisuminhankinnasta 35 €/henkilö.

Venäjän viisumin hankintaan tulee varata aikaa vähintään 8 päivää.

2018 matkapäivät: 1-6/7, 19-23/7, 26-30/8 (ennakkotieto)

 

Pikahaku